Favos.nl

Gratis startpagina

Algemene informatie


Wat kan ik met Favos.nl?

Met Favos.nl kun je zeer eenvoudig je eigen startpagina maken op je eigen unieke internet-adres (http://naampje.favos.nl/).
Of je nu een algemene startpagina wilt maken met verschillende informatieve rubrieken, of als je vindt dat er nog steeds een startpagina over "Oud-Hollands Kantklossen" ontbreekt op het internet, dan is hier je kans om er zelf één te beginnen.

Wat is een startpagina?

Een handige en overzichtelijke website met allerlei links in verschillende rubrieken. Het wordt voornamelijk gebruikt om een online portaal te vormen voor jezelf, vrienden, familie of zelfs klanten.

Waarom zou ik een eigen startpagina willen hebben?

  • Voor jezelf, om zo je websurfen snel te kunnen beginnen.
  • Voor je vrienden en familie, om hen te kunnen laten zien wat ze echt niet kunnen missen op internet.
  • Voor klanten, om te kunnen laten zien waar ze u producten kunnen bewonderen.
  • Voor opslag, om je bookmarks te importeren in Favos.nl en ze overal te bekijken.
  • Voor de winst, om je pagina overal te kunnen promoten en via partnerprogramma's geld aan je bezoekers te verdienen.
  • Voor de fun, want wat is er leuker dan je online ervaring te kunnen delen met anderen?

Is het ingewikkeld om een startpagina te maken?

In tegendeel, het is juist belachelijk makkelijk. Alle handelingen ie je moet doen worden uitgebreid voor je beschreven. Je hoeft alleen maar te kunnen typen, de rest gaat vanzelf.

Hoe ziet een Favos.nl pagina eruit?

Bijvoorbeeld zoals demo.favos.nl. Dit is uiteraard maar een voorbeeld, je kunt alle links, rubrieken en extra toevoegingen zelf bepalen.

Wat kost Favos.nl?

Niets, nakkes, nada! De kolom die linksbovenaan de pagina staat kan echter niet door jou worden veranderd. Hierin staat de promotie voor Favos.nl en een beperkt aantal links of advertenties die wij bepalen. Op deze manier kunnen wij Favos gratis laten blijven.Check vooral ook GameHut.nl voor leuke, gratis, online spelletjes!


Wat zijn de voorwaarden?

Allereerst moet je je pagina binnen 7 dagen activeren en er binnen diezelfde tijd minimaal 10 links aan toevoegen. Je dient ook gemiddeld minimaal 5 bezoekers per week te krijgen, maar dat is eenvoudig te realiseren door je eigen pagina als startpagina in te stellen. Deze voorwaarde stellen wij om talloze "lege" of niet-actieve pagina's te voorkomen. En verder natuurlijk geen links naar discriminerende sites, geen links naar zaken die bij de Nederlandse wet verboden zijn en geen links die inbreuk plegen op auteursrechten. Je blijft zelf juridisch verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina.

Wat is Favos.nl NIET?

Favos.nl is GEEN systeem om een complete homepage mee te maken! Je kunt er een link portaal mee bouwen, ofwel een verzameling links in verschillende rubrieken.


Druk op de knop hieronder, vul het formulier in en controleer daarna je e-mail. Direct nadat je je aanmelding hebt bevestigd wordt je pagina geactiveerd en kun je beginnen met het aanmaken van rubrieken en het toevoegen van links.

·
Beoordeling 94/100 (151 beoordelingen)

(c) 2003 - 2015 Favos by Orange Crowd | Contact: info@favos.nl